Pritjet për të dalë nga Merdara deri në dy orë

Pritjet për të dalë nga Merdara deri në dy orë

Pritjet e gjata për të dalë nga Kosova për mërgimtarët po vazhdojnë edhe sot.

Pika kufitare në Merdarë ka më shumë fluks ku pritjet vijojnë deri në dy orë dhe kolona deri në një mijë metra, sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimin Kufitar.

Edhe te Dheu i Bardhë vijojnë pritjet deri në 50 minuta ndërsa kolona ka deri në 300 metra.

Ndërsa në pika tjera kufitare pritjet për të hyrë si dhe për të dalë janë nga tre deri në pesë minuta.

Related Articles