VIDEO: Bizneset kërkojnë heqjen e kriterit për tri doza të vaksinës në kufi

Fitimi minimal dhe mungesa e lëndës së parë po ua vështirëson punën bizneseve kosovare. Pronarët e tyre pranojnë se këta…

Çmime të larta të veturave me qera në Kosovë gjatë vizitave të mërgimtarëve

Në periudhën e vizitave të mërgimtarëve, kërkesa për veturat sa vijnë e shtohen, rrjedhimisht edhe çmimet e tyre në krahasim…

430 milionë euro i kanë borxh bizneset ATK-së

Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), bizneset i kanë borxh 430 milionë euro, ka thënë drejtori i këtij institucioni Ilir Murtezaj.…

Bizneset i kanë borxh 430 milionë euro ATK-së

Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) bizneset i kanë borxh 430 milionë euro, kështu ka thënë, drejtori i këtij institucioni Ilir…

Kosova ‘e kapluar’ nga korrupsioni, Vetingu në horizont

Stagnimi në sistemin e drejtësisë vazhdon të jetë prezent në Kosovë. Një gjë e tillë theksohet në gjitha raportet ndërkombëtare…

Gashi: Kosova devijon rreth 5 milionë euro rrymë në ditë, shumica e bizneseve janë para familentimit

Shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi tha se Kosova devijon rreth 5 milionë euro në…

Zeka: Në vitin 2022 fokus promovimi i investimeve, bizneset në pritje të statusit për investitor strategjik

Kryetari i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK) ka thënë se ka vite të tëra që sektori i patundshmërisë ka…

Pritet që shkalla e varfërisë në Kosovë të rritet edhe më shumë

Gjatë këtij viti 15 biznese janë mbyllur për shkak të pandemisë, papunësia do të rritë nivelin e varfërisë. U bënë…

Kurti: Strategjia e Energjisë do të ofrojë siguri të furnizimit për amvisëritë dhe bizneset

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se Strategjia e Energjisë 2022-2030 pritet të ofrojë siguri të furnizimi si për…

Fondi për Garanci Kreditore me 40 milionë € shtesë, përparësi bizneset që nuk i sjellin dëm ambientit

40 milionë euro do t’i transferohen Fondit Kosovar për Garanci Kreditore, si pjesë Marrëveshjes së Kredisë ndërmjet Kosovës dhe Bankës…