Gjuajti me armë se i lindi djalë, gjakovari dënohet me 1 vit burgim

Gjykata Themelore në Gjakovë, të martën, e ka dënuar me 1 vit burgim me kusht P.A, i cili e ka…

Burgim prej 1 vjet e 6 muaj ndaj ferizajasit për vjedhje të rëndë

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka shpall aktgjykim dënues ndaj të pandehurit G.P. shtetas i Republikës së Kosovës, të akuzuar sipas…

Arrestohet një person i kërkuar nga gjykata

Të marten nga njësitet policore të stacionit Qendra, është arrestuar një person i kërkuar. Aksioni i policisë është kryer në…

Mbi tetë vjet burgim të akuzuarve që shisnin drogë në Ferizaj

Gjykata Themelore në Ferizaj, ka shpall aktgjykim dënues ndaj të pandehurit H.B, Sh.B, dhe K.B, shtetas të Republikës së Kosovës,…

Dy ish zyrtarët e Ministrisë së Infrastrukturës dënohen me burgim

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti i Krimeve të Rënda ka shpallur aktgjykimin kundër të akuzuarve XH.B. dhe B.T. për…

Dy vjet burgim dhe 1000 euro gjobë pasi u kap me drogë

M.B nga Gjakova është dënuar me dy vjet burgim dhe me 1000 euro gjobë për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja…

Putin nënshkruan ligjin që mbron të dhënat e zyrtarëve të sigurisë

Presidenti rus, Vladimir Putin, ka nënshkruar një ligj që po vlerësohet se mund të pengojë përpjekjet për ekspozimin e korrupsionit…

21 vjet burgim për katër grabitësit e Gjilanit

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpall aktgjykim dënues ndaj katër të akuzuarve F. S., L. M., L. H. Dhe S.…