Falsifikoi dokumentin zyrtar të lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes për aplikim në tender, ndalohet i dyshuari në Gjilan

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti për Krime të Rënda, në koordinim me Policinë e Kosovës – Njësinë për hetimin e…

Ferizaj: Mbyllet një laborator dhe arrestohet një person për falsifikim të testeve për COVID-19

Inspektorati i Komunës së Ferizajt e ka mbyllur përkohësisht një laborator analizash. Krahas kësaj edhe një punonjës i këtij laboratori…

Falsifikim i rezultateve të votimeve, intervistohen shtatë dëshmitarë në Skenderaj

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se me vendim të prokurorit janë intervistuar shtatë dëshmitarë meshkuj kosovarë, pasi që…

Policia ndalon dy persona në kufi me Serbinë, tentuan të hyjnë në Kosovë me teste të falsifikuara

Policia e Kosovës ka iniciuar rast ndaj dy personave, A.T, 62-vjeçar dhe S.T, 22-vjeçar, pasi dyshohet se kanë tentuar ta…