Zeqiri: Është për t’u përshëndetur bashkëpunimi ShSKUK – Polici, por s’mbulohet kostoja e barnave

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri, ka thënë se sindikata të cilën ai e udhëheq asnjëherë s’ka…

Qeveria përballë protestave

Protesta e paralajmëruar për të martën nga Njësia Speciale Intervenuese, ajo për Trajtimin e Mjeteve Eksplozive dhe të tjerave brenda…

Sigurimi shëndetësor i Policisë së Kosovës mund të bëhet me 5 milionë euro

Kryetari i Sindikatës së Policisë, Imer Zeqiri, ka thënë se, sipas një përllogaritjeje të tyre, me rreth pesë milionë euro…

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës: Nëse nuk plotësohen kërkesat, vazhdojmë me protesta

Ka filluar të mbahet protesta nga grupet e shërbyesve civil, kryesisht nga Flota Operative dhe punëtorët e Departamentit Mbështetës Operativ,…

40 pjesëtarë të Policisë japin dorëheqje, shkak kushtet dhe paga e padinjitetshme

Mungesa e sigurimit shëndetësor e jetësor, paga jo e dinjitetshme dhe kushtet jo të mira të punës, janë disa nga…

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës alarmon: Do të kemi dorëheqje masive të policëve për shkak të pakënaqësive  

Policët e Kosovës janë shprehur të dëshpëruar edhe me pagat e muajit prill, pasi paga e tyre nuk ka dalë…

Ekzekutivi e cakton koeficientin, u zbritën apo u ngritën pagat e sektorit publik?

110 euro do të jetë vlera monetare e koeficinetit, mbi të cilin do të “qëndisen” pagat e punëtorëve të sektorit…

Shqetësuese, shumë policë kanë aplikuar për viza pune, kërkohen kushte më të mira për policinë

Policia e Kosovës është duke u përballur me vështirësi që nga paslufta, pasi nuk Qeveritë e kaluara e kjo aktuale…

Mbi 1 mijë polic japin dorëheqje, në mesin e tyre edhe polic që kanë aplikuar për vizë

Në Komisionin parlamentar për Siguri, u theksua të martën se mbi një mijë pjesëtar të Policisë së Kosovës kanë dhënë…

Imer Zeqiri zgjedhet Kryetar i Sindikatës së Policisë së Kosovës

Sindikata e Policisë së Kosovës ka mbajtur kuvendin e katër zgjedhor të saj. Ky kuvend ka zgjedhur për kryetar, Imer…