Nagavci uron fillimin e vitit shkollor: Nuk do të jetë e lehtë as këtë vit

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka uruar nxënësit, mësimdhënësit e prindërit për fillimin e vitit të ri shkollor. Nagavci përmes…

Mësimi nuk do të nis me 13 shtator, ministrja e Arsimit tregon detajet

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Arbërie Nagavci ka njoftuar se mësimi nuk do të fillojë më 13 shtator. Përmes…

Nagavci tregon se a do të lejohet mbajtja e mbrëmjes së maturës

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, sa i përket mbrëmjes së maturës, ka thënë se nuk ka pranuar asnjë kërkesë për…

Ministrja Nagavci reagon pas dyshimeve për sulm seksual ndaj një nxënëseje të klasës së parë

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka reaguar nëpërmjet Facebook lidhur me dyshimet se një vajzë e klasës së parë u…