ShSKUK i pranon testet rapide si teste konfirmuese për COVID për stafin shëndetësor

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar se ka vendosur qe t’i njohë testet rapide si teste konfirmuese për…

Gjendje e rëndë në ShSKUK, 108 pacientë me COVID në oksigjeno-terapi

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës njofton për gjendjen e pacientëve me COVID. Në njoftim bëhet e ditur se…

ShSKUK njofton për gjendjen e pacientëve me COVID-19 në klinika

Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës ka njoftuar se në klinika COVID-19, në trajtim janë 117 pacientë të konfirmuar…

Rritet numri i pacientëve me COVID që po trajtohen nëpër spitale

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar ka njoftuar për gjendjen e pacientëve me COVID. Në kuadër të klinikave COVID-19 në QKUK, por…

I dyshuar për keqpërdorim të pozitës, ndalohet zyrtari i TI-së në ShSKUK

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka bërë të ditur se pas një hetimi disa mujor, në bashkëpunim me Policinë e Kosovës,…

Rritja e të infektuarve, rritet edhe numri i pacientëve me COVID që po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se sot në klinikat COVID dhe spitalet rajonale në…

Rritet numri i pacientëve të shtrirë me COVID-19 në QKUK dhe spitale

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës (SHSKUK), të hënën ka njoftuar se aktualisht 43 pacientë të konfirmuar me COVID-19…

SHSKUK njofton për gjendjen e të infektuarve me COVID-19, tre në gjendje të rëndë

Tre pacientë janë shtrirë në Mjekim Intensiv të Klinikës Infektive si pasojë e gjendjes së rëndë që iu ka shkaktuar…

Rritje e të infektuarve me COVID, rritet edhe numri i pacientëve që po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar ka njoftuar për raportin 24 orësh ku njofton për pacientët me COVID që po trajtohen në…

31 mijë kontrolle u kryen gjatë vitit të kaluar në Pediatri

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se Klinika e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të…