Bie numri i pacientëve me COVID që po trajtohen nëpër spitale të përgjithshme

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës ka njoftuar për gjendjen e pacientëve me COVID që po trajtohen në…

Nëntë pacientë po trajtohen për COVID-19 në ShSKUK

Shërbimi Spitalor, Klinik, Universitar i Kosovës ka njoftuar se nëntë pacientë të konfirmuar me COVID-19 janë duke u trajtuar në…

Bie numri i pacientëve me COVID që po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar për gjendjen e pacientëve me COVID. Në njoftim thuhet janë…

ShSKUK: Dy fëmijë me COVID janë duke u trajtuar në Pediatri

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar ka njoftuar për gjendjen e pacientëve me COVID të shtrirë nëpër klinika. Në njoftim bëhet…

Kjo është gjendja e pacientë me COVID që po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar për gjendjen e pacientëve me COVID që po trajtohen në…

126 pacientë me COVID po trajtohen në ShSKUK, 91 në oksigjeno-terapi

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka njoftuar për gjendjen e pacientëve të hospitalizuar Sipas njoftimi, bëhet e ditur se…

Sërish në ampulat e antibiotikut u gjetën copëza metali, deklarohen nga ShSKUK

Për herë të dytë në ampulat e antibiotikut Ceftriaxone janë gjetur copëza metali në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, i…

197 pacientë me COVID po trajtohen në ShSKUK, 13 në gjendje të rëndë shëndetësore

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar ka njoftuar për gjendjen e pacientëve me COVID. Në bazë të njoftimit thuhet se në klinikat…

Në ShSKUK po trajtohen 232 pacientë me COVID

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në spitalet rajonale dhe klinikat COVID në QKUK…

Mbi 190 pacientë të spitalizuar me COVID-19 në Kosovë

Bazuar në raportet e datës 30 janar 2022 nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, të shtrirë për…