Vetëm një person i infektuar me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

Vetëm një person i infektuar me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vetëm një person është infektuar me Covid-19 në 24 orët e fundit në Kosovë nga 51 persona sa janë testuar, raporton Gazeta Enigma.MSH-ja po ashtu ka bërë të ditur se tre persona janë shëruar dhe 13 persona janë vaksinuar.

Aktualisht numri i rasteve aktive në Kosovë me COVID-19 është 18./GAZETA ENIGMA/

Related Articles