Rreth 1 mijë qytetarë të vaksinuar në Suharekë

Vaksinimi i qytetarëve të moshave 65 – 75 vjeçë, në Komunën e Suharekës është duke vazhduar në formën e rregullt.…

A duhet të vaksinohen fëmijët kundër COVID-19?

Vaksina Pfizer po u jepet fëmijëve amerikanë nga mosha 12 vjeçare pas miratimit të saj nga Administrata amerikane e Barnave…

Mësimi online pengoi vaksinimin e nxënësve, foshnjat e të moshuarit morën vaksinat me kohë

Mbajtja e mësimit online, ka ndikuar që personeli shëndetësor të ketë vështirësi për të pasur çasje fizike për të vaksinuar…

Asnjë i burgosur i infektuar me COVID-19 në Kosovë

Zyrtarët e burgjeve kanë treguar procedurat se si pranohen të burgosurit në qendrat e paraburgimit dhe menaxhimin e pandemisë. Si…

Rikthehen ndejat në Wuhan, qytetin e origjinës së COVID-19

Mijëra njerëz morën pjesë në ditën e parë të Festivalit të Muzikës “Wuhan Strawberry” të shtunën, më 1 maj. Vitin…

70 biznese gjobiten, 6 mbyllen për shkak të mos respektimit të masave anti-COVID

Që nga hyrja në fuqi e masave të reja nga ana e Qeverisë, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) ka…

80 pacientë të shtrirë me COVID-19 në Spitalin Regjional të Gjilanit

Drejtoria e Spitalit Rajonal të Gjilanit ka konfirmuar se 80 pacientë janë të shtrirë në repartet e spitalit shkaku i…

Të moshuarit thonë se është e domosdoshme të vaksinohen të gjithë, 827 të vaksinuar me sëmundje kronike

Në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, të dielën deri në mesditë janë vaksinuar 103 të moshuar më sëmundje kronike, raporton…

11 të vdekur e 364 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë vdekur 11 persona ndërkaq…