‘Ping-pongu’ i gjykatave me vrasjet e grave në Kosovë

Njohësit e sistemit të drejtësisë, thonë se në gjykatat e Kosovës ‘po luhet’ ‘ping-pong’ me rastet e vrasjeve mizore të…

RrGK mirëpret vendimin e Gjykatës në rastin e vrasjes së Donjeta Pajazitajt

Rrjeti i Grave të Kosovës ka reaguar pas vendimit të Gjykatës Themelore në Ferizaj për të dënuar me burgim të…

Nëna e Donjeta Pajazitit: Vrasësi i saj, ishte në varrimin e vajzës time

Vendimi i Gjykatës Themelore në Ferizaj, e shpalli fajtor me burg të përjetshëm kryesin e veprës, Naser Pajazitaj, i cili…

Avokati i Naser Pajazitaj: Gjykim skandaloz

Gjykata Themelore e Ferizajt e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me burgim të përjetshëm Naser Pajazitajn, i akuzuar…

Flasin familjarët e Donjeta Pajazitit, pas dënimit me burgim të vrasësit të saj

Pas vendimit të Gjykatës Themelore të Ferizajt, e cila e shpalli fajtor dhe e dënoi me burgim të përjetshëm Naser…

Arrin në Gjykatë i akuzuari për vrasjen e Donjeta Pajazitaj

Ka arritur në Gjykatën Themelore në Ferizaj, i akuzuari për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, Naser Pajazitaj, raporton Gazeta “Enigma”. Seanca…

Sot merret vendimi në rastin e Donjeta Pajazitajt

Në orën 13:00, do të shpallet aktgjykimi për rastin e vrasjes së Donjeta Pajazitajt. I akuzuar për vrasje është kushëriri…