Kurti: Synojmë ulje të mëtejme të importeve nga Serbia me masat që do t’i marrim

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është pyetur nga kreu i Aleancës për Ardhmëri të Kosovës, Ramush Haradinaj, për rritjen e…

Shqiptarët këtë vit konsumuan më shumë alkool dhe kafe

Gjatë 2021 shqiptarët kanë konsumuar më shumë pije alkoolike, kafe dhe pije energjike. Sipas doganave, importi i pijeve alkoolike në…

Hajdari heq taksën për bllokat e ndërtimit që importohen nga Serbia

Ministrja e Ndërrmarrësisë, Rozeta Hajdari, e ka hequr taksën ndaj bllokave të ndërtimit të importuar nga Serbia, me arsyetimin se…

Kompanitë prodhuese ia mësyjnë ShBA-së, Dogana mbledh mbi 412 milionë euro këtë vit

Kompanitë kosovare ia kanë mësyrë ShBA-së, kështu duke e rritur eksportin e mallrave rreth 200 milionë euro për këtë vit,…