23 zyrtarë të IPK-së certifikohen nga instruktorë të FBI-së

23 zyrtarë të IPK-së u certifikuan të premten në Prishtinë pas përfundimit të trajnimit për “Menaxhimin e vendit të ngjarjes…

Keqtrajton qytetarin, arrestohet zyrtari policor

Një zyrtar policor në Ferizaj është arrestuar nën dyshimin për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare, duke përdorur forcën ndaj…

IPK nis hetimet për rastin e gjakovarit i cili pretendon se policët ia thyen këmbën

V. Rr. 30-vjeç, i është nënshtruar sot një operacioni në këmbën e majtë, pasi pretendon se zyrtarët policorë ia kanë…

IPK rekomandon suspendimin e tre policëve për rastin e një punishte në Drenas

Inspektorati Policor i Kosovës respektivisht hetuesit e Departamentit të Hetimeve të IPK-së kanë rekomanduar suspendimin e tre zyrtarëve policorë. Hetuesit…

Inspektorati Policor i Kosovës anëtarësohet në Shoqatën e Hetuesve të SHBA-së

Inspektoriati Policor i Kosovës  ka pranuar ditën e djeshme konfirmimin zyrtar për anëtarsimin e plotë Shoqatën Kombëtare të Hetuesve të…

Arrestohet polici boshnjak që ofendoi shqiptarët dhe nxiti urrejtje

Inspektorati Policor i Kosovës ka njoftuar të dielën se është arrestuar polici boshnjak, Safet Sajo Civovic, i cili me anë…

Policia e Kosovës suspendon pjesëtarin e saj të nacionalitetit boshnjak, nxiti urrejtje ndaj shqiptarëve në rrjete sociale

Një polic i Kosovës i nacionalitetit boshnjak është suspenduar nga puna, për shkak të një postimi që kishte bërë në…

IPK merr një vendim për katër të rinjtë që u rrahën nga policët në Gjilan

Inspektorati Policor i Kosovës – hetuesit e Departamentit të Hetimeve të IPK-së kanë rekomanduar suspendimin e katër zyrtarëve policorë, me…